perjantai 26. marraskuuta 2010

Time flies when you're having fun

Nyt olen mäkin sitten vihdoinkin virallisesti vanhus, jota jo viimeviikolla juhlistettiin kera tärkeimpien ihmisten. Skumppa virtasi koko illan, ja toivon ainakin että kaikilla oli hauskaa, mulla ainakin. Skumppaa riittää vieläkin, äsken avattiin taas yks pullo, taisin yliarvioida kavereiden skumpanjuomistahdin. Pinkkiä kuohuviiniä piti tietenkin olla, ja se taisi olla myös muiden suosikki.
Noita laseja on muutama
Seuraavana päivänä olikin sitten kulttuuripäivä ja freesinä koululla klo 8. Viikonloppu meni Joensuussa SLL:n liittokokouksen merkeissä. Oli kyllä semihieno tapahtuma, ja kivoja ihmisiä! Vaatetuksen kanssa meinas tulla pientä kriisiä, kun neuvottiin pukeutumaan siististi ja asiallisesti, oli sitten käytävä ostamassa elämäni ensimmäinen aikuistakki (toiset tuntevat myös bleiserinä). Loppujen lopuks ei siellä sitten ihmiset niin erikoisesti olleet pukeutuneet.

Tällä viikolla sitten alkoikin ah-niin-ihana koeviikko, toiseksi viimenen koko lukioaikana! Kolme koetta, joista kaksi jo takanapäin, onneks. Neljäpäiväinen viikonloppu ja huomenna Turkuun piirikokoustamaan, ihan mahtavaa.

Nyt glögiä ja joulutorttuja, delegaatti 1219 kuittaa.

sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Once upon a time there was a dream...

Löysin maailman ihanimman sisustusasian Ruoka&Koti-messuilta, sisustustarran, jonka tekstinä on postauksen otsikko. Mietin varmaan vartin siinä kojulla, että onko se toi vai onko se valkoisella ps... I love you, päädyin tähän ihanuuteen, jonka tosin jouduin katkasemaan keskeltä kahtia ja laittamaan kahdessa osassa peilikaapin oviin, mutta nyt oon tuijotellut vaan koko illan tota peiliä, se on vaan jotenkin niin luotu tohon.


I know, mun huone on ihan hirveen sotkunen tällä hetkellä..
Oli varmasti sen 10 euron arvoinen.