lauantai 31. maaliskuuta 2012

SUIT UP!

Tiistaina meidän koulussa järjestettiin Suit Up -päivä, jollon tietenkin asiaan kuuluvasti pojilla oli puku ja tytöillä jotain vastaavaa.




Skirt: H&M
Top: GT
Blazer: H&M
Bag: Seppälä
Earrings: Seppälä

Niinpä siis mäkin vedin ykköset ylle ja leikin bisnesnaista. Look oli mielestäni sopiva myös työhaastatteluun, joka oli iltapäivällä - tai niinhän mä luulin. Paikan päällä vasta selvisi, että se olikin vasta keskiviikkona, joten sieltä hakemaan eBaysta tilattu laukku suutarilta ja kauppaan.




Keskiviikkona se työhaastattelu sitten oikeasti oli ja sillon päädyin uusiin lempparikesähousuihini, jotka ostin Itiksestä maanantaina (psst. siellä on vielä tää päivä ja huominen aika hyviä tarjouksia!). Koulun kautta haastatteluun, mun mielestä asu oli juuri sopiva.



Pants: Zara
Shirt: GT
Bag: eBay

Mulla ompi ollut aika tapahtuman täyteinen viikko siis. Torstaina olin vielä tutor-koulutuksessa illan, ja perjantaina lähdin viikonlopuksi Poriin, mutta viikonlopusta lisää myöhemmin. Lisäksi sain V:n joka yöksi viereeni viikolla, aina hyvä juttu:) Nyt täytyy alkaa valmistautua ristiäisiin, täällä on kauheet nimiarvailut päällä! Adios!

tiistai 27. maaliskuuta 2012

Rottavahtina

työasu
Dress: Gina Tricot


Viikonloppu alkoi perjantai-illan ja lauantaiaamun työvuoroilla. Yllättävän hyvin kerkee lauantain tekee asioita kun herää seitsemältä. Oltiin V:n kanssa jo yhden aikoihin mun kummeilla, johon olin lupautunut menee auttamaan koirien hoidossa, siellä kun oli hoidossa mun serkun kolme koiraa, ja omasta takaa yksi. Siinä ei yksi ihminen riitä ulkoiluttamiseen, kahdenkin kanssa on hankaluuksia.


Siinä oli vilskettä ja vilinää kun joka puolella hännät huiski ja koko ajan joku halusi leikkiä tai rapsutuksia tai mitä ikinä nyt mieleen tulikin. Mulla on jo muutenkin ihan valtava koirakuume, eikä tää yhtään helpottanut, nää on vaan niin vallottavia. V kutsuu noita kiinanharjakoiria rotiksi, kun sen mielestä ne on vähän rumia(I disagree!), ja se sana on kyllä tarttunut mullekin aika vahvasti.

leiki meijän kaaa!!
Me leikitään sit keskenään
Töiden jälkeen päivä menikin koirien kanssa peuhatessa ja V:n kanssa telkkaria katsellessa. Mun kummien koti on ollut mulle aina ihan ku oma koti, ja kummit kun toiset vanhemmat, oli paljon helpompi muuttaa syksyllä, kun tiesi että ne on ihan lähellä ja pääsen sinne aina koti-ikävän yllättäessä.



Saatiin hurtista myös unikavereita, kun ne tuli ja käytännössä vallotti meidän sängyn. Yritä siinä sitten nukkua toisen lähellä, kun siinä on kolme koiraa välissä, not gonna happen. En mä silti niitä olis raaskinut poiskaan heittää, ne on vaan niin sulosia kun ne nukkuu toistensa päällä ja mitä eriskummallisimmissa asennoissa, ja painautuu sun kylkeen, parhaassa tapauksessa päälle.




Shirt: Zara
Necklace: Glitter


Jottei mee ihan koirailuks tää koko postaus, niin laitetaan vielä sunnuntain asua, jossa lähdettiin Espooseen ensin viemään koirat takaisin kotiinsa, ja sitten Selloon leffaan katsomaan Nälkäpeli, jota olin jo kauan odottanut. Päätin että odotan leffaa, ennenkuin luen ne kirjat, sillä oon hyvin pikkutarkka asioista, jotka menee leffassa eri tavalla kuin kirjassa, mutten niinkään toisinpäin. Tosi hyvähän se oli, just sellanen mistä mä tykkään, tosin ei mikään lasten leffa, kuten jotkut oli jo iltapäivälehdissä päässeet kauhistelemaan. Sitten olikin jo päästävä pikapikaa kotiin nukkumaan, sillä lomaviikko oli ohitse ja koulussa alkoi uusi jakso, täytyy olla skarppina(no ainakin on hyvä itselleen hokea sitä).



The weekend started with work shifts on friday and saturday, and after the saturday shift ended at noon I headed to my godparents' house to go help watch my cousins three dogs that were there while he was skiing in Switzerland(?). So there were four dogs, and me and mr. V went there to help take care of those cuties, who are the cutest things ever. I want a dog so bad, and this doesn't make it any easier.. The dogs were basically everything I did during the weekend, except that on Sunday evening we took the dogs home and went to see the movie Hunger Games. It was amazing, just as good as I had expected. Now I can read the books as well, I decided to wait for the movie before I read the books because the books are always better. 

perjantai 23. maaliskuuta 2012

Home is where your heart is

Tiistaina matkustin käymään kotona. Äiti oli enemmän kun ilonen kun ainoo lapsi tulee pitkästä aikaa kotiin (en tosiaan ollut joululoman jälkeen kotona käynyt, pitäis vähän parantaa). Ensin kävin vähän virallisemmassa tapaamisessa, ja siitä suoraa hyppäsin junaan haettuani kummitädillä säilössä olleen iiiison laukun. Tykkään jotenkin matkustamisesta, sillon kun saa vaan rentoutua ja nauttia omista pienistä jutuista, kuten musiikin kuuntelusta, tietokoneella surffailusta, lukemisesta, nukkumisesta, syömisestä etc. etc. Ehkä se, että oon matkustanut lapsena niin paljon on vaikuttanut siihen, että pakko alkaa tykkäämään.

 Virallinen matkustuslook (yleensä matkustan mahdollisimman mukavissa vaatteissa, nyt ei ollut aikaa vaihtaa)

Melkein kotona!

Perille päästyäni käytiin äidin ja isäpuolen kanssa syömässä, ja nopean kotonakäynnin jälkeen treffasin ihanaa Jennaa pitkästä aikaa. Käytiin juoruilemassa ja vaihtamassa kuulumisia, ja tietenkin syömässä ristikkoperunat Somassa. Oli hämmentävää ajaa autoa ensimmäistä kertaa varmaan puoleen vuoteen, huh. Ja vielä kiilakorot jalassa, ei hyvä combo. Potentiaalinen liikenneturvallisuusriski ei kuitenkaan aiheuttanut sen suurempia kolareita, ja hyvin päästiin sinne minne pitikin.


Lauantaiaamuna heräsin kauniiden silmäpussien kera, kun mun lomasta kateellinen V soitti aamulla kello 9. Tietenkin oli niin valosaa, ettei mua enää nukuttanut, vaan aamupalalle ja lukemaan hyvää lälläriromaania (joka muuten jäi sinne. Se on vielä kirjaston kirja, hups oho). Iltapäivällä kävin keskustassa viemässä pöytäkirjoja ja matkalaskuja, hyppäsin porukoiden kyytiin ja ne kiikutti mut Saran luo.


Sarkku oli ollut hyvä vaimo ja leiponut mutakakkua puoliraakana, just the way i like it. Musta taikina on melkein parempaa kun se itse lopputulos. Vaihdettiin kuulumisia, juotiin teetä ja syötiin herkkuja, noin vois päivät viettää useemminkin. Sieltä sitten Emppu ja lempiautoni Amistra tuli hakemaan mut, ja mentiin vähän pyörimään ympäriinsä, ostin mm. voileipägrillin joka ei sitten loppujenlopuks enää mahtunutkaan mun laukkuun. No, seuraavalla kerralla sitten.


No keskiviikkoiltana tulee puhelu, että pääsenkö torstaina töihin, ja minähän hyppään torstain aamujunaan. Kahdeltatoista stadissa, ja yhdeltä alkaa työt Espoossa, ja ruokaakin pitäis saada, ja iso kassi mukana - meinas tulla vähän kiire. No ehdin kuitenkin hyvin, ja työvuoron päätyttä V olikin mua vastassa ja tultiin yhdessä mun luo.




Keskiviikkona oli keväinen fiilis ja heitin päälle uuden Tallinnasta ostetun kesähameen. Päähän vielä arskat ja niissä viilletin pitkin rakkaan Porin katuja.

Shirt: Stradivarius
Skirt: Stradivarius
Necklace: Glitter

On Tuesday I went to my home town, cause it's my holiday week. I visited friends, gossiped, slept a little, and found out on Wednesday evening that I have to work on Thursday, so I had to wake up to an early train back to Helsinki. Even though the travel takes from 3 to four hours, I kind of enjoy the travelling, cause it's free time for you. I read, think, eat, listen to music, surf on the internet etc. It's a good way to clear thoughts and just relax. All in all I had a nice few days at home, though it was a short time.

tiistai 20. maaliskuuta 2012

I'm back (bitches!)

Jos tollasta lähes vuoden taukoa bloggaamisesta voi sanoa lyhyeksi, niin hei, täällä ollaan taas lyhyen tauon jälkeen. Mulla on ollut tosi kiireistä ja hektistä elämää nyt, kun lähes kaikki on muuttunut. Paitsi minä, oon aikalailla sama Paula kun aina ennenkin.

Eli tosiaan muutin pois länsirannikolta opiskelemaan Helsinkiin, jossa oon viihtynyt enemmän kuin hyvin. Opiskelen ammattikorkeakoulussa englanninkielisellä International Business linjalla, joka tähtää BBA-tutkintoon. Teen koulun ohella epäsäännöllisen säännöllisesti töitä, ja vapaa-ajalla tulee tehtyä mitä sitten ehtiikin.

Asun kolmen hengen soluasunnossa, joka on välillä vähän rankkaakin, kun on esimerkiksi yhteinen vessa. Yksiö olisi haaveissa, mutta tällä hetkellä rahallinen tilanteeni ja Helsingin asuntojen hinnat ei ihan kohtaa, joten kyllä tää solukin menettelee (ja jää ainakin rahaa shoppailuunkin). Mutta aattelin näin aluks vähän esitellä mun huonetta, kun sain sen pitkästä aikaa taas aika siistiksi.



Tehopakkaukset, näillä kahella pääsee aikas pitkälle


 Superultramoderni ledtaulutelkkari, jealous?

 Siivouspäivän asustus ja pakolliset villasukat.

 Vaate/kenkä/viina/asuste/alusvaate/sukkakaappi, kuten varmaan huomaa, niin sinne mahtuu aika paljon tavaraa.


Ainiin ja mun elämää on tietysti myös tullut (kirjaimellisesti) sekoittamaan tällanen herra V: 

'


Siivouspäivän päätteeksi sai nauttia herkkuja, prociuttopestotomaattimozzarellaciabatta (sanahirviö)

Sellasta tällä kertaa:)


So now I'm back, after almost a year, whoa. Basically everything has changed in my life, I have moved to a new city, I started studying a degree programme in International Business, live in a shared flat from which the pictures are, and have a boyfriend. I think I'm the only thing that's basically the same. My life has been fairly hectic because of all the changes but now I think it's setteled down to a routine. Now I think I'll be more active with the blog, cause I think I have the time and enthusiasm for that.