maanantai 11. kesäkuuta 2012

Tästä tulee nyt sellanen kuvaoksennuspostaus, koska taukoa on päässyt kertymään kun on niin hirveesti kaikkee. Koska kamera on niin iso ettei siä jaksa raahata aina mukana, pääsee nyt superlaatuiset iPhone-kuvat käyttöön. Lähdetäänpäs vaikka vapusta:



Vappuaattoa vietettiin Fannyn pink princess partyissa, joista kuvasaldona ainoastaan ylempi kuva. Note to self: älä koskaan juo salmaria, jonka päälle on pursotettu kermavaahtoa, ei vaikka se kuullostaa kuinka hyvältä. Vappuviikkohan meni erinäköisten opiskelijatapahtumien ja töiden parissa, ja olikin aika kiire (täytyi se 8 päivän wappu -merkki saada haalareihin!). Perinteinen vappupäivän piknik vietettiin evästellen Kaivopuistossa, muutaman muun kanssa.



Terassikausi avattiin hieman sen jälkeen Villen kanssa shoppailupäivän päätteeksi. Kuuden euron siideri muovituopista, it was worth it.



Käytiin myös toukokuussa Villen työharjottelufirman bileissä (lue: ilmasen viinan bileet) jossa hanasta sai Strongbowta. Muutama tuli ehkä juotua. Piirreltiin liitutauluihin ja juteltiin epäsopivia, jonka jälkeen päädyttiin Domiin, missä oli mun luokkalaisia. No kerkeshän sitä siellä yhden juoman juoda, ihan älyttömät jonot sinne tiskille. Huonosti hoidettu ilta, ei tarpeeks henkilökuntaa verrattuna ihmismäärään. No alempi kuva kertoo kuitenkin fiilikset kotiinmenojunamatkalta, hauskaa oli joka tapauksessa. Ainiin ja mun uus Clas Ohlosonilta hommattu kiharrin pääsi ensimmäisen kerran käyttöönsä, ja se on ihan paras!




Sitten olikin Juulin valmistujaiset Porissa, jossa oli hyvää ruokaa ja ihmisiä. Juomapelin päätteeksi lähdettiin Kinoon, jossa en vielä remontin jälkeen ollut ollut, mutta kiva se oli. Erityisesti pisteet yläkerran sohvista! Sieltä kun saavuin takaisin stadiin mentiin tyttöjen kanssa syömään superhyviä susheja, ja mä olin se joku joutui opettamaan tota sushi-etikettiä, vaikka en itsekään siitä hirveesti tiedä :D No hyvin se meni, ja onneks siellä oli mukava tarjoilijasetä.




Lintsikin tuli koettua jo tänäkeväänä, helluntaina. Ensin menin työporukoiden kanssa pariin laitteeseen, ja kun ne jatkoivat matkaa syömään pizzaa, liityin Saran ja Mikon ja parin niiden kaverin poppooseen, johon myös Ville illemmalla liittyi saatuaan aidan maalattua. Ukko on edelleenkin aivan mieletön. T. Paula 8v




Jotkut ei vaan osaa poseerata. Villekin valmistui media-assistentiksi, ja järkkäiltiin pienet juhlat sen kotona. Viis naista tosiaan näki vaivaa niiden juhlien valmisteluissa, huhhuh. Asukriisi meinasi yllättää, mutta onneksi löysin ihanaisen neon-oranssin mekon Zarasta, valkoisen bleiserin H&M:ltä ja ihanat nudekorkkarit Nilsonilta, joita en näihin kuviin saanut laittaa ettei herra ole mua lyhyempi :D Ajattelin jatkoille Glödiin ottaa bleiserin pois, mutta etkoilla Villen kaverilla mulla sitten nousi kuume, ja päädyin Villen sänkyyn nukkumaan, harmitti koska olin jo maksanut lipunkin. No, seuraavana päivä oli kuitenkin pakko raahautua buranan voimilla töihin, heräsin muuten tunti sen jälkeen kun herra kahdeksalta raahautuu kotiin. "Me oltiin vähän saunomassa", miehet.. Sunnuntai töissä oli tuskaa, en saanut ketään tuuraamaan mua, niin jouduin kipeenä olemaan sitten asiakaspalvelijana, ei kiva.



Kaupan täti kuitenkin urhoollisesti selviytyy haasteistakin, ja sitten olikin jo muutaman päivän vapaa. Itseasiassa oon kyllä vieläkin kipee, aamusin menee aikas paljon paperia kun aivastelen ja niistelen.



Tällä viikolla käytiin vähän grillailemassa luokkalaisten kanssa, mä alotin vihdoin ja viimein sen kesäkuntoon-dieetin, olin aika paljon töitä ja mitäs muuta. No tietysti tärkeimpänä mä pääsen täältä pois! Me löydettiin ihan täydellinen asunto, nyt enää vuokrasoppareiden kirjottamista vailla meidän. Heinäkuun alussa olisi tarkotus muuttaa, mutta siitä lisää myöhemmin.

Tää tyttö lähtee nyt vähän sisustusshoppailemaan!