lauantai 29. tammikuuta 2011

DIY

En ole ommellut mitään varmaan sitten seiskaluokan, mutta tässä eräänä kylmänä päivänä, kun satoi räntää astui tämä tyttö Eurokankaaseen. Silmiin sattui upeaa käärmeennahkakangasta, joka jäi mielen perukoille kaivertamaan, ja eilen sitten kävi tieni kangaskauppaan ostamaan kankaita. Myyjät varmaan pitivät mua ihan idioottina kun en ole eläissäni kangaskaupassa ostostellut, enkä ihan hallinnut kaikkia käytäntöjä, mutta kaikesta selvittiin ja kankaat mukana lähdin iloisena kaupasta.

Tänään sitten oli vuorossa askartelupäivä. Ensin liimailtiin osoitelappuja ja postimerkkejä kirjekuoriin ja nuoltiin niitä kiinni, sitten alkoi operaatio ompelu. Aluksi oli pientä ongelmaa, kun ei ollut minkään näköistä ohjetta, mutta sitten sain visiosta kiinni ja pääsin ompelemaan. Ja lopputulos näyttää tältä:Vuorikankaankin sain ihan nätisti menemään
Pieniä fibojakin, laukku pikkasen liian pitkä verrattuna vetoketjuun
..mutta lopputulokseen oon tyytyväinen

I hadn't sewed in five years, but then I found this beautiful faux leather fabric and decided to make something out of it. First there were some problems because I didn't have any instructions but soon I was in it. And this is the result. I'm pretty happy about it even though it has some flaws.

4 kommenttia:

 1. Oih, pitänee tehä reissu Eurokankaaseen :3

  VastaaPoista
 2. GREAT clutch!

  please visit&follow my newblog:
  http://burstintocreation.blogspot.com/
  xx

  VastaaPoista
 3. tykkään sun blogista :) sää kirjotat kivalla tyylilla ja sitten se on kivaa ku kirjotat enkuks ja suomeks :)

  VastaaPoista

Please comment!