tiistai 29. maaliskuuta 2011

I'm just a teenage dirtbag baby like youVietin viikonlopun Keski-Suomessa sukuloimassa ja moikkaamassa tuttuja. Siellä oli lunta vielä paljon enemmän kuin täällä, ja sitä tuli koko ajan lisää, ei hyvä... Pääsin rinteeseenkin lauantaina, rinteet oli ihan mielettömän hyvässä kunnossa! Oon tosiaan lumilautaillu sen about 11 vuotta, enkä vieläkään oo kyllästynyt. En edes osaa laskea suksilla, yritin pari vuotta sitten Tahkolla lasten rinteessä kaverin suksilla, ja olin yhden laskun aikana turvallani varmaan viis kertaa. Että pysyttelen mielummin tossa laudassa.I spent the weekend in Central Finland meeting relatives and friends. There was so much snow and the whole time it was snowing. I went to the slopes on Saturday and spent the morning snowboarding. I've snowboarded for 11 years. If I try downhill skiing, I just fall down. Even in children's slope.Tänään kävin katsomassa yo:itten alustavia koululla tän näkösenä:Trench: H&M
Jeans: Gina Tricot
Shoes: Seppälä
Shirt: Prisma


 
 Nyt aion viettää illan näiden kanssa, jotka sain hyvityksenä virheellisestä patukasta :)

I'm spending the night with these which I got from the factory after having a flawed chocolate bar


3 kommenttia:

 1. Noi farkut on tosi kivat. Tykkään itse tosi paljon just tollaisesta yhdistelmästä, että vähän löysempi paita on housujen sisällä. Kiva asu :)

  http://www.larakoo.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. minkälaiset tulokset tuli?:)

  VastaaPoista
 3. Laura K: Kiitti, tykkään kanssa noista farkuista tosi paljon!

  Ano: Ihan olin yllättynyt miten hyvin lähti kun en ollut lukenut melkein yhtään. Tosin matikka ja fysiikka on aina olleet mulle sellanen kompastuskivi, niin siitä huolimatta nekin meni yllättävän hyvin:)

  VastaaPoista

Please comment!