sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Graduation!

Viimeset viikot on olleet yhtä hulabaloota kun on ollut vaan töitä ja kotona siivousta ja ruuanlaittoa ja maalausta ja puunausta ja ties mitä. Lisäksi mun oma tietokone ei suostu enää käynnistymään, joten bloggaus on jäänyt pikkasen vähemmälle. Ens viikolla olis tarkotus ostaa uus kone ja ehkäpä sitten ehtii taas enemmän :)

Mut kaikista tärkeintä on että oon nyt ylioppilas! Eilen oli juhlat, ja oli ihan superkivaa. Ruoka oli hyvää, tärkeimmät ihmiset läsnä ja illalla näki kaikkia jatkoilla. Mekko tosiaan teetettiin, ja se oli superkiva. Pelkäsin vähän että koululla kaadun kun hain yo-todistusta, ja lavalta joutuu laskeutumaan portaat, mutta sekin meni loppujen lopuks ihan hyvin. Vaikka stressitaso on ollut huipussaan, niin kyllä tota varten kannattikin stressata.


Yesterday was my graduation day and it was just amazing. The past two weeks have been crazy with all the preparations for the graduation party and even my computer doesn't work so I haven't blogged. But the most important thing is that I am graduated and yesterday was just fantastic with great food and the most important people of my life.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Please comment!