maanantai 2. huhtikuuta 2012

I remember you said don't leave me here alone


Perjantaina matkustin tosiaan Poriin, ja matkahan alkoi erittäin kivoissa merkeissä, kuten varmaan ylläolevasta kuvasta voi päätellä. Empun(ja parin muun) kanssa päädyttiin Cocoon istuskelemaan ja juoruilemaan. Cocosta saa tosiaan ylläolevaa drinksua, joka on yksi lemppareistani. Jo nimi Kiwistys kertoo, että se perustuu aika paljon kiwille, ja on ihan hiton hyvää.




Lauantaina oli vuorossa siskopuolen pojan ristiäiset. Nimeksi poika sai Jesse Johannes Eemil, sitä Eemiliä me äidin kanssa jo arvuuteltiinkin. Harvinaisen söpö ollakseen vauva, mä kun en tunnetusti noista lapsista kauheesti pidä (useemmin sanon lapsia gerbiileiksi kun lapsiksi). Tietenkin lemppariosa kaikista juhlista oli herkulliset ruuat, voileipäkakkua olinkin jo kaipaillut. Mun omissa ylppäreissä oli aivan mielettömän hyvää voileipäkakkua, nyt kun tulis jotkut juhlat niin voisi tehdä sitä taas.





Dress: GT
Shoes: Dorothy Perkins
Bag: eBay
Earrings: Seppälä

Oho, kerrankin päällä ei ollut mitään H&M:ää, ihme:D Juhliin pääsi käyttöön lempparimekko Gina Tricosta, jonka yläosa on tekonahkaa. Ilma kun oli jo aika keväinen, niin uskalsi ottaa käyttöön jo noi korkkaritkin, niissä kun on sellasta verkkoa, niin ei lumisella säällä oikein voi niitä pitää ilman että jalat kastuu. Terkkuja vaan tälle takatalvelle, toin kotoa jo kevätkenkiä oottelemaan.... eBayn laukku, joka jo kerran oli rikki ja korjattavana meni uudestaan rikki, taitaa lähteä uusi valitussähköposti myyjälle..



Illalla käytiin porukoiden kanssa isäpuolen veljen ja sen vaimon luona syömässä, ja porukat jätin sinne, kun lähdin hakemaan Saraa ja Jennaa meille. Paisteltiin pizzaa, syötiin ja vaihdettiin kuulumisia. Heitettyäni tytöt koteihinsa ajelin vielä hetken, ihan vaan ajelemisen ilosta. Call me a climate-hater, mutta on se vaan niin piristävää välillä ajaa, kun pääkaupunkiseudulla ei opiskelija ihan välttämättä autoa tarvitse, kun julkinen liikenne toimii. Hain vielä porukat kotiin ja siinäpä se lauantaipäivä oli pulkassa, simahdin aika nopeesti kotiin päästyäni. Vanha mikä vanha.


Lauantai oli kokonaisuudessaan ihan superkaunis ja lämmin päivä, ulkona ei tullut edes kylmä kun vähän aikaa kekkuloi pelkkä mekko päällä. Oi aurinko, missä nyt olet kun kaivattaisiin.. Sunnuntaiaamuna olikin taas lunta maassa, tuli äkkiä kiire takaisin etelään, mutta eipä se täälläkään sen parempi ilma ole, lunta tulee. Sunnuntainahan oli myös aprillipäivä, ja minähän muuten menin varmaan jokaiseen huijaukseen mitä kukaan keksi, hurraa.. Itse vaan kehittelin V:lle mielessäni jotain hyvää kostojekkua, mutta en sitten kuitenkaan toteuttanut. Ehkä huonoin jekku olikin sitten jekku, joka ei edes sellainen ollut, nimittäin tämä:


Platinum lightener, my ass. Mun hiukset on k-e-l-t-a-s-e-t. Mulla on kotivärjäykset noin suunnilleen aina onnistuneet ihan hyvin (paitsi joskus ala-asteella, kun menin haluamaan punaiset hiukset, ne oli jotain aivan järkyttävää), mutta tää oli jotain aivan muuta. Juuri kyllä vaaleni ihan kivasti, mutta se keltainen vivahde oli kyllä epätoivottu lopputulos, keltasuus pysyi vaikka vedin päähän paketista tulleen sinisen maskin. No, toivotaan että hopeashampoolla saatais ihmeitä aikaan.. En siis suosittele kyseistä väriä kyllä ollenkaan, toisaalta värjäyskin on niin ihmisestä ja hiusten laadusta kiinni.


English:
During the weekend I went to my home town. The weekend started with Friday-evening drinks with a friend, and on Saturday we had my stepsister's baby's christening. I normally don't like children that much, but this one was sooo cute, and we got some really good food. And I also got to wear my favorite dress with nice summer heels, although on Sunday morning the winter came back and it was snowing. I got pranked several times on 1st of April, maybe the worst of all the hair colour, which wasn't even supposed to be a prank. It says platinum, but the result was yellow, nooot good. Then I just came home, wishing the snow wasn't here, but snow here as well. Damn.

1 kommentti:

  1. Hei tosi hieno tuo mekko! :) Luin muuten jostain blogista, että Syossin vaalea hiusväri olis tosi hyvä, sellainen viilean vaalea eikä yhtään keltaiseen taittava. En kyllä ole itse vielä ehtinyt kokeilla.

    VastaaPoista

Please comment!