lauantai 31. maaliskuuta 2012

SUIT UP!

Tiistaina meidän koulussa järjestettiin Suit Up -päivä, jollon tietenkin asiaan kuuluvasti pojilla oli puku ja tytöillä jotain vastaavaa.
Skirt: H&M
Top: GT
Blazer: H&M
Bag: Seppälä
Earrings: Seppälä

Niinpä siis mäkin vedin ykköset ylle ja leikin bisnesnaista. Look oli mielestäni sopiva myös työhaastatteluun, joka oli iltapäivällä - tai niinhän mä luulin. Paikan päällä vasta selvisi, että se olikin vasta keskiviikkona, joten sieltä hakemaan eBaysta tilattu laukku suutarilta ja kauppaan.
Keskiviikkona se työhaastattelu sitten oikeasti oli ja sillon päädyin uusiin lempparikesähousuihini, jotka ostin Itiksestä maanantaina (psst. siellä on vielä tää päivä ja huominen aika hyviä tarjouksia!). Koulun kautta haastatteluun, mun mielestä asu oli juuri sopiva.Pants: Zara
Shirt: GT
Bag: eBay

Mulla ompi ollut aika tapahtuman täyteinen viikko siis. Torstaina olin vielä tutor-koulutuksessa illan, ja perjantaina lähdin viikonlopuksi Poriin, mutta viikonlopusta lisää myöhemmin. Lisäksi sain V:n joka yöksi viereeni viikolla, aina hyvä juttu:) Nyt täytyy alkaa valmistautua ristiäisiin, täällä on kauheet nimiarvailut päällä! Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Please comment!