tiistai 21. kesäkuuta 2011








Jeans: GT
Shirt: GT 
Cardigan: H&M
Shoes: H&M
Bag: Kappahl

Eilen päädyttiin istuskelemaan muutamien sidujen kanssa puistikkoon, ja siitä pariin baariin. Maanantai on ihan ok päivä käydä baarissa. Karaokeks se sitten meni ja valoon saakka kulutettiin Tullibaarin sohvia. Ehkä yksi kuvakin valasemaan loppuillan menoa:

 Ystäväni Tiina ja pari tyhjää siiderituoppia.

Ei siitä sen enempää. Tänään kauheella kiireellä herätys, oman huoneen siivous, koko talon siivous, pyykkäystä, ruuan laittoa ja macaronien leivontaa kolmosylppäreitä varten. Nää kolmannet ei onneks oo niin kauheen viralliset ja on jaettu serkun ja kahden pikkuserkun kanssa, ja vietetään juhannuslauantaina mun kotipaikkakunnalla pienessä sukuporukassa. Kivointa on, että näkee niitä sukulaisia.



Yesterday we had a few ciders with my friend in a bar. Of course it wasn't just a few, but it made it all the more fun! Today I cleaned the whole house, cooked and made macarons, which turned out better than I thought. Those are for my third graduation party this saturday, which I share with a cousin and two second cousins. Just a small relative reunion on Midsummer, not a big party. The most important thing is to see the relatives.

5 kommenttia:

  1. Hei! blogissani on sulle tunnustus! :)

    VastaaPoista
  2. Ennen seurasin blogiasi, enää ei viitsi kun ei mitään uutta kuulu eikä näy :(

    VastaaPoista
  3. You are so gorgeous. Love your style and blog so much. I am your follower. Please follow me...

    ♥Love from Antalya♥

    http://antalya-magnificent-city.blogspot.com

    VastaaPoista

Please comment!