tiistai 20. maaliskuuta 2012

I'm back (bitches!)

Jos tollasta lähes vuoden taukoa bloggaamisesta voi sanoa lyhyeksi, niin hei, täällä ollaan taas lyhyen tauon jälkeen. Mulla on ollut tosi kiireistä ja hektistä elämää nyt, kun lähes kaikki on muuttunut. Paitsi minä, oon aikalailla sama Paula kun aina ennenkin.

Eli tosiaan muutin pois länsirannikolta opiskelemaan Helsinkiin, jossa oon viihtynyt enemmän kuin hyvin. Opiskelen ammattikorkeakoulussa englanninkielisellä International Business linjalla, joka tähtää BBA-tutkintoon. Teen koulun ohella epäsäännöllisen säännöllisesti töitä, ja vapaa-ajalla tulee tehtyä mitä sitten ehtiikin.

Asun kolmen hengen soluasunnossa, joka on välillä vähän rankkaakin, kun on esimerkiksi yhteinen vessa. Yksiö olisi haaveissa, mutta tällä hetkellä rahallinen tilanteeni ja Helsingin asuntojen hinnat ei ihan kohtaa, joten kyllä tää solukin menettelee (ja jää ainakin rahaa shoppailuunkin). Mutta aattelin näin aluks vähän esitellä mun huonetta, kun sain sen pitkästä aikaa taas aika siistiksi.Tehopakkaukset, näillä kahella pääsee aikas pitkälle


 Superultramoderni ledtaulutelkkari, jealous?

 Siivouspäivän asustus ja pakolliset villasukat.

 Vaate/kenkä/viina/asuste/alusvaate/sukkakaappi, kuten varmaan huomaa, niin sinne mahtuu aika paljon tavaraa.


Ainiin ja mun elämää on tietysti myös tullut (kirjaimellisesti) sekoittamaan tällanen herra V: 

'


Siivouspäivän päätteeksi sai nauttia herkkuja, prociuttopestotomaattimozzarellaciabatta (sanahirviö)

Sellasta tällä kertaa:)


So now I'm back, after almost a year, whoa. Basically everything has changed in my life, I have moved to a new city, I started studying a degree programme in International Business, live in a shared flat from which the pictures are, and have a boyfriend. I think I'm the only thing that's basically the same. My life has been fairly hectic because of all the changes but now I think it's setteled down to a routine. Now I think I'll be more active with the blog, cause I think I have the time and enthusiasm for that.

1 kommentti:

Please comment!