tiistai 12. maaliskuuta 2013

Avoiding French

Tänään olisi edessä ranskan koe, enkä oikein saa aikaseks lukemista. Koska opiskelen International Business -linjalla, on meillä pakko olla vierasta kieltä sen 9 opintopisteen verran. Olisin halunnut sen olevan venäjä, mutta siitä ei tullut ryhmää niin oli pakko ottaa ranska, sillä espanjan opettaja ei kuulemma selit asioita tarpeeksi. Noh, ranskaa en ymmärrä sitäkään vähää, tavoitteena edes päästä läpi niin sais niitä opintopisteitä.
Mun Detox-kuuri on aiheuttanut mulle aika järkyttäviä, päivittäisiä päänsärkyjä, niin pidin viikonlopun verran taukoa siitä. Perjantaina taisteltiin itsemme yllätävän lumimyrskyn läpi Veeralle tekemään herkkusalaatteja, ja siitä kipitin Villeä vastaan. Pääsin taas parturoimaan sen tukkaa (suurta ydinfysiikkaa kun vaan pitää vedellä koneella joka tekee kaiken työn sun puolesta), ja siitä suunnattiin hohtokeilailemaan ja pelaamaan bilistä Sellon BowlCircukseen. Oli hauskaa vaikka oonkin ihan surkee, mietittiinkin että pitäiskö nostaa ne esteet ettei se pallo varmasti valu sinne ränniin. Alotin täyskaadolla, mutta siitä se sitten olikin täyttä alamäkeä.Lauantaina kävin tekemässä Batteryn voimalla töissä aamuvuoron, ja sieltä mun kuski (huomaa staili kuva yllä) tuli hakemaan, ja suunnattiin Vantaalle moikkailemaan mun serkkuja. Hirveellä kiireellä sieltä kotiin ja loppuilta menikin sitten juhlimisen merkeissä. Meno oli ehkä turhankin kova, siispä sieltä ei ollut yhtäkään julkaisukelposta kuvaa, joten siirrytään suoraan sunnuntain darrapäiväilyyn, jolloin mäkin sorruin pizzaan. En olis ehkä muuten päässyt sängystä ylös.


Tää kuva on otettu seitsemältä illalla, oli tosiaan vähän vaikeuksia sen ylöspääsyn kanssa..Anastasian katsominen (Ville halus, ihan oikeesti!) ja se darrapizza plus tunnin mittanen Skype-puhelu Saran kanssa pelasti kuitenkin mut varmalta kuolemalta, ja sain kun sainkin itseni sängynpohjalta ylös ja Tiinalle, josta suunnattiinkin Anna K:hon laulamaan yhdet biisit. Mielettömän paksut karaokelistat, sieltä löyty jopa lemppariani Incubusta!

Loppuun kevennykseksi mun lauantaina alkavan Malesia-Bali -reissun kohtalokas viesti. Saa nähdä kuinka monta ylikiloa matkalaukku saa, kun tää kenkäfriikki pääsee shoppailemaan. Yritän pitää maksimirajana sen 4 paria, mutta katsotaan miten käy. Ainahan niitä voi postittaa..

Alkaa jo vähän kuumottelemaan, kun enää neljä yötä lähtöön! Oon vhän jo yrittänyt katsoa mitä mä otan mukaan (30 astetta lämmintä, ehkä pelkkiä bikineitä), matkavakuutus otettu ja isille rahanmankumispuhelu soitettu. Kunhan vaan vielä sen passin muistaa niin eiköhän kaikki tuu menee ihan hyvin. Sormet ja varpaat ristissä!


This post is basically me avoiding my French studying, I have an exam today. My weekend went swiftly, some bowling, hanging out with friends and boyfriend, and Sunday was a hangover day. I'm wating for my trip to Malaysia and Bali, leaving on Saturday! Maybe I'll just take bikinis with me, as it is 30 degrees celcius there. Hooot! Nice change for this winter, it is still snowing in Finland.

2 kommenttia:

Please comment!