sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

It takes hands to build a house, but only hearts can build a home

Terkkuja uudesta kodista! Tää viikonloppu vietettiin siis kamoja kehä ykköstä pitkin siirrellen, ja nyt musta tuli espoolainen! Meidän koti sijaitsee ihan Sellon lähellä, pari vuotta sitten valmistuneen kerrostalon kolmannessa kerroksessa. Tää on ihan mun unelmien koti, en voi uskoa että saatiin jotakin näin ihanaa. 45 neliöinen kaksio on jo nyt aivan kodin tuntuinen, vaikka täällä vasta yhden yön oon nukkunut.

Kaikista parastahan muutossa oli että Ville ei ollut kotona, me siis muuteltiin mun porukoiden kanssa, ja nyt täällä on ihan mun näköistä :) no ei, isot sisustusvalinnat ollaan tehty kyllä yhdessä. Vielähän tää on tosi keskeneräinen, esimerkiks mattoja, keittiön pöytä ja partsin kalusteet puuttuu ihan kokonaan, mutta mulle tää on jo nyt enemmän koti kun edellinen ikinä.


Vanhemmiltani saatu nalle siellä odottelee unikaveria :)


Homssuinen muuttaja ihan inskana uudesta kodista

Keittiö on pikkasen tyhjä vielä, mutta kyllä se siitä täyttyy - varmaan liikaakin..Nyt oon hyvä vaimo ja meen ottamaan itsetehdyn karppauspizzan pois uunista ja odotan Villeä kotiin. Ehkä korkkaan jo meidän uuden kodin juhlistusskumppapullon ja syön pari mansikkaa.

Tai sitten vaan katon pari jaksoa sinkkuelämää ja lakkaan olemasta tällanen pikkuvaimo...

2 kommenttia:

Please comment!