keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

It’s so hard to see just who you are

Ihana vapaapäivä! Työputken jälkeen on niin rentouttavaa kun ei tarvitse laittaa sitä herätyskelloa soimaan ja saa tehdä mitä vaan huvittaa. Varsinkin kun mulla on ollut melkein pelkästään iltavuoroja, jollon päivä menee kaavaa herää-syö-lähde töihin-tule töistä-mene nukkumaan. Siinä ei hirveesti muuta ehdi tekemään.

(Meinasin ilahduttaa tätä postausta kuvilla Villen kansiosta, onneks tajusin kuitenkin siirtyä omaan kansiooni :D)

Kivasti näkyy vielä muuttolaatikoiden hyötykäyttöä kuvissa. Meille paistaa iltapäivästä aika myöhään iltaan aurinko tänne, niin kuumuus on aika sietämätön välillä, varsinkin kun parvekekin on lasitettu, eli sen oven avaaminen vain pahentaa asiaa. Ja huomatkaa supersöpöt leopardilakanat. Arvatkaa kumpi valitsi.


Top: Cubus
Skirt: H&M
Necklace: Glitter

Yks lapsekkaasti innostunut tyttö uuden hameensa kanssa. Tosiaan kuvissa oliskohan viime torstain työasua. Mä vaan rakastan ton hameen helmaa, kävellessä se on kun viitta perässä. Se laskeutuu superkauniisti, ja pienestäkin liikkeestä se ottaa liikettä, ja on superilmava. Ostin ensin pinkkinä, ja sitten oli haettava mustakin. Turkoosikin siitä olis ollut, mutta se ei jotenkin iskenyt niinkuin nää kaks.

Muuttopäivien jälkeen sairastin sellasen kivan oksennus/kuume/flunssa/lihaskramppi/hengitysvaikeus -yhdistelmän, joten en päässyt edes kakkosreissulle ikeaan mukaan, jonka toimitti Ville isänsä ja veljensä kanssa. Ostoslistan laitoin kuitenkin mukaan ja sieltä saapuikin lähes elintärkeä kapistus:


Vaaterekki! Tän unelma-asunnon ehkä ainoa huono puoli on vaatekaapin tanko-osan pienuus, vielä kun mulla on sellanen ikean roikkuva lokerojärjestelmä siellä viemässä tilaa. Nyt on asiat paremmin, kun sain vaaterekin. Se tuo jotenkin kivaa fiilistä tilaan, ja kun asettelee vaatteet värijärjestykseen niin se on oikeastaan aika kaunis sisustuselementtinäkin. Eikä puhettakaan siitä että vaatteet on näkyvillä, niin on helppo heti sängystä katsoa että mitäs sitä tänään laittaisi päälle, eikä ehkä unohtele niitä vaatteita sinne kaapin pohjalle, nimimerkillä muuttoa tehdessä "hei vähän kiva paita onks mulla tällanenkin?!". Joopa joo. Yks Ikeareissu olisi vielä ainakin tässä edessä, ehkä ensviikolla, kun tarvii lisää henkareita ja aterimia, ja se keittiönpöytäkin olis ihan kiva. Tosin saatetaan saada keittiönpöytä lainaan :D


Tilasin myös uudet kuoret puhelimeen, joista Villen kommentti oli "överit". No eihän oo, ne on söpöt. Tosi söpöt. Paitsi että ne meni heti ekana päivänä rikki, tosta rusetista roikku sellanen ketjupallerohärpäke, joka irtos ja tippui jonnekin päin Kannelmäkeä. Löytäjä saa pitää, se ehkä vaan vaikeutti elämää ton kanssa. Ainoa huono puoli noissa kuorissa on (se lisäks että ne vie törkeesti tilaa enkä saa ostettua töistä sellasta superhienoa leopardikännykkäpussia) että ne ei suojaa näyttöä yhtään, kun ne ei tuu ns. yli sen näytön. Huono juttu varsinkin kun tietää noiden iPhonejen näyttöjen kestävyyden ja mun tavan heitellä ja tiputella puhelinta minne sattuu. No toivotaan parasta. Mä lähden nyt viettämään vapaapäivää.

1 kommentti:

  1. Aivan ihana asu! :) Ja vitsit, kuinka söpöt nuo kuoret on, harmi että meni rikki.

    VastaaPoista

Please comment!