maanantai 30. heinäkuuta 2012

Wedding day

Lauantaina oli rakkaan serkkuni hääpäivä. J on aina ollut kuin isoveli, jota en ikinä saanut, ja voi kuinka paljon me lapsena ollaan tapeltu. Tai J:n mukaan hän "karaisi" mua, ja minähän tempperamenttisena tietenkin aina suutuin. Mutta niinhän ne sisarukset aina tekeekin, miksei myös serkukset. Päivä oli todella kaunis, ja tässä ensimmäinen osa kuvista, toinen osa tulee perästä (mulla on vähän liikaakin näitä kuvia...).

Ennen häitä mentiin viemään tavarat hotelliin, jossa majoituttiin yö (mullahan oli niin kauheen pitkä matka kotiinkin..). Ihana hotelli ei edes tuntunut perus hotellilta, koska sisustuksen ja mukavuuteen oli panostettu niin mielettömästi. Majotuin Saran kanssa samaan huoneeseen, joka työntekijänä oli valinnut meille ihan mielettömän upean huoneen, vaikka muidenkin huoneet oli ihania. Erityisesti rakastuin sisustusporrasyöpöytään, jossa olikin samanlainen radio, mikä meidän keittiöstä löytyy, tämä kappale vaan ei sattunut toimimaan. Sänky oli supermukava ja petivaatteet egyptiläistä puuvillaa. Sen vajaan viisi tuntia, mitä ehti nukkua, nukutti erittäin makoisasti. Nopean vaatteidenvaihdon jälkeen lähdettiin tilataksilla kohti Tuomiokirkkoa, ja matka vähän jännitikin, kun kuski veti kylmän viileästi yksisuuntaista väärään suuntaan. No päästiin kirkolle kuitenkin, ja vielä ajoissa.Sneakpeakia asusta. Mekko näyttää enemmän pinkiltä kuvassa kun mitä on, se on enemmänkin neonaprikoosi.Riisin sijaan hääparin päälle heiteltiin vaaleanpunaisia ruusun terälehtiä. Kuvassa äitini käsi, I'm not that old!

Saturday I spent on my cousin's wedding. The day was beautiful, and so was the couple. We spend the night in a hotel, which was reall cozy and decorated with a good taste, not at all like normal hotels, but more homey. The church was beautiful and after the ceremony we threw pink rose petals to congratulate them. More of the actual party coming, I have so many pictures from there.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Please comment!